HTML

zsombibaba

remélem egy napon a gyermekem megtudja, hogy mennyit jelent számomra és miken mentünk keresztül...

Friss topikok

Linkblog

NO COMMENT

2010.03.11. 13:39 dépé

Az alábbi levelet a párom, Ingi kapta a héten a volt feleségemtől...

A döbbenettől először egyikünk sem tudott szólni.....

"Szia
Sajnos nem örömömben kellett, hogy megírjam ez a levelet, és újra felvegyem a kapcsolatot veled. Az elmúlt héten volt a Zsombor születésnapja, ami akár az én életembe akár a Peti (az ő nevében is állíthatom) életében a legszebb nap az évben. Mert végre újból jó kapcsolatba vagyunk, Petivel szeretem volna, ha ez a nap Zsombornak legyen jó, és együtt tudjuk ünnepelni, hisz mi vagyunk a szülei, mikor én ezt még terveztem és beszéltünk a Petivel róla láttam, rajta hogy jól esett neki és vágyik erre a dologra, de sajnos ez nem jött létre (és szerintem mindketten tudjuk miért). Mióta újból felbukattál a Peti életébe úgy érzem, rosszabbodik a Peti kapcsolata a Zsomborral, evvel hogy a Peti nem jött el nem engem bántott meg, hanem a fiát, és tudom, hogy a Peti nem olyan ember, aki önszántából fájdalmat okozna a fiának. Zsombort nagyon rosszul érintette, hogy nem jött az apja az óta is emlegeti. Így szeretném, ha mostantól kimaradnál a Zsombor életéből, úgy érzem rossz hatással vagy a kettőjük kapcsolatára, egy gyereket nem lehet elbűvölni ha, nincs mellette tiszta érzelem, a gyerek őszinte lény. (és ha ez az egészet arra használod, hogy megtartsd a Petit akkor már rég rossz). Nem kell játszani a tökéletes pótanyát, hisz nincs szüksége a gyereknek erre, vannak szülei, akik szeretik és gondoskodnak róla, te mindig egy kívül álló személy leszel neki.
Igazából nem értelek, miért teszed ezt, mi jó ebbe, először a Peti, majd a képek a neten a gyerekemről amihez semmi jogod nem volt, majd most ez, azt gondolod hogy ember életével ját hatsz vagy megtudod venni a boldogságot, lehet hogy egyszer súlyos árat fogsz fizetni ezért. Úgy gondolom a boldogtalan életedet szeretnéd helyrehozni minden áron, de abba egy percig sem gondoltál bele, hogy ezek az emberek téged soha nem bántottak. Rossz lehet így élni ekkora bizonytalanságba, és mutatni a külvilág felé hogy minden happy. Soha nem éreztelek vetélytársamként, vagy nem tudtam féltékeny lenni rád , gondolom te annál inkább, de azt gondoltam, hogy okosabb nő vagy ennél. Tudod, én is tudnék neked fájdalmat okozni, sokszor gondolkoztam már rajta, de nem megyek le a szintedre. Soha nem tudsz annyit adni a Petinek amit én, és soha a nyomomba nem tud érni, bármennyire is próbálkozol. Mi igazán szeretjük egymást, és ez nem érdekről szól. Zsombor és én vagyunk a legjobb dolog az életébe ami valaha is történt.
Soha nem értettem azokat az embereket akiknek a másé kell, mindig betegesnek tartottam. Pénz nem boldogít erre pont a Peti tanított meg annak idején a pénzzel vett boldogság egyenes út a magány felé.
Még ezek után is csak minden jót kívánok neked és a fiadnak, de viszont az én fiamat hagyd békében élni nincs szüksége rád, vagy arra hogy felhasznűlják a piti játékokhoz."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsombibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr111831249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása